miércoles, 3 de abril de 2013

La MÚSICA

"La música es el arte de producir y combinar sonidos acordes de todos los elementos de creación sonora: instrumentos, ritmos, sonoridades, timbres, tonos, organizaciones seriales, melodías, armonías, etc. En su sentido más primigenio, es el arte de producir y de combinar los sonidos de una manera tan agradable al oído, que sus modulaciones conmueven el alma."



A classe hem estat parlant de com promocionar la música als espectadors.
Actualment els músic viuen dels concerts i espectacles, ja que gravar un CD es molt car i hui en dia es difícil vendre CDs per culpa de la pirateria. 
Com animadors socioculturals, poden treballar en un equipo de una productora o discografia musical.
Aquestes empreses s'encarreguen de realitzar gravacions de música, comercialitzar, difondre als seus representants i te la mena de promoció i de distribució.
Com TASOC poden fer la feina de difusió de espectacles, concerts... a través dels diferents elements audiovisuals que existeixen.
Altra tasca del TASOC seria facilitar el accés a la creació i el recolzament als creadors.



Com treballen hui en dia els musics?
Existeixen infinites maneres de promocionar-se i donar a coneixer hui en dia, sobre tot per internet.
Un exemple es MY ESPACE o SPOTIFY. (El primer es gratuït)

També es poden buscar vies de financiació per exemple el Crowdfunding, que es una microfinanciació. Aquesta financiació la utilitcen molt els musics de hui en dia, el que fan es que oferten discos, posters, concerts, y depenguent de la aportació que hagi cadascun obtindran diferents ofertes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario